dilluns, 16 d’abril del 2012

SANT JORDI 2012


Benvolgudes famílies,

El dilluns 23 d’abril celebrarem a l’escola la Diada de Sant Jordi. Aquest any està dedicat a la figura del poeta i escriptor sarrianenc, JV Foix. Un dels actes més emblemàtics serà la proclamació de finalistes i lectura dels treballs guanyadors del Jocs Florals. En aquest certamen hi participen els alumnes de 3r fins a 6è. A més a més els i les alumnes de parvulari i cicle inicial presentaran els diferents treballs que han elaborat. A continuació les nenes i els nens de 2n ballaran unes danses que fan a la trobada Dansa ara, organitzada per l’Institut d’Educació de Barcelona.

Esteu tots i totes convidats/des a assistir a aquesta celebració a partir d'1/4 de 4 de la tarda.
Com és propi d’aquesta diada els i les alumnes de 6è organitzaran les tradicionals parades de llibres, pastissos i begudes, que no es vendran fins que no hagi acabat tota la festa.

Podreu aprofitar aquesta celebració per visitar les exposicions que hi ha als diferents espais de l’escola, així com els llibres nous adquirits que estaran exposats a la biblioteca de l’escola.

Totes les famílies rebreu gratuïtament la revista de Sant Jordi, gràcies a la col·laboració de l’escola i l’AMPA.

Els i les alumnes d'educació infantil aniran a les seves classes després de veure les danses de 2n. Un cop acabat tot l'acte, haureu d’anar a recollir els i les alumnes d’educació infantil i cicle inicial a les seves classes.

US ESPEREM A TOTS I TOTES

 El Claustre