dimecres, 6 de juny del 2012

XIULADA UNITÀRIA PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA


Continuant amb les mesures de pressió per reivindicar una escola pública de qualitat, la comunitat educativa de les escoles públiques de Barcelona convoquem, el proper divendres 8 de juny, una concentració davant de les escoles a les 16:30 hores.
Reclamem, un cop més, l’aturada de les mesures que s’han pres recentment i que sumades a las que ja patim porten a l’educació pública a una greu situació que repercuteix en la seva qualitat. Aquestes darreres mesures es concreten en:

-    Reduccions de plantilla i increment de les hores lectives, i disminució de les hores de gestió i coordinació que implica:

-    Increment d’alumnes per aula, que comportarà una atenció menys individualitzada dels infants i canvi en les metodologies de treball.

-     No nomenar personal substitut fins l’onzè dia lectiu, per tant s’hauran de cobrir les baixes des de la pròpia escola deixant de fer reforços, desdoblaments, especialitats... A la vegada que el grup o grups afectats tindran un mestre/a cada hora o s’hauran de repartir en diferents aules.

Us esperem divendres 8 de juny a les 16:30 amb pancartes, xiulets, cassoles  a la porta de l’escola del Desert de Sarrià. Necessitem unir les nostres forces per fer-nos escoltar !
  
Atentament,
La comunitat educativa de les escoles públiques de Barcelona
  
Barcelona, 7 de juny de 2012.