divendres, 7 de setembre del 2012

Reivindicacions davant les retallades.


Benvolguts pares i mares,
Aquest curs NO comença amb normalitat a les escoles i instituts de Catalunya degut a les retallades que està aplicant el Departament d’Ensenyament:
·        Acomiadament del professorat interí.
·        En cas de malaltia del professorat, no enviar substituts fins al cap de dues setmanes de baixa.
·        Augment de ràtio amb la conseqüent pèrdua de grups.
·        Disminució de la plantilla i dels recursos per atendre la diversitat de l’alumnat.
·        Etc.

Davant les retallades a l’escola pública que està aplicant el Departament d’Ensenyament, pensem que hem de buscar fórmules que ens convencin per tal d’expressar el malestar que tots tenim. No pot ser que esdevinguem invisibles i no diguem res. Ens sembla que cal que ens sumem a les iniciatives que tinguem més abast i que siguin més visibles.
És per això que el dia en el que s’inicia el curs 2012-2013, hi ha una xiulada col·lectiva de les escoles de Sarrià-Sant Gervasi. Nosaltres, doncs, ens trobem el dimecres 12 de setembre a ¼ de 2 del migdia a la rotonda de Can Caralleu amb altres centres del districte. Amb cassoles i xiulets cal fer soroll mestres i famílies per manifestar el nostre desacord amb les mesures que s’estan aplicant, i per mostrar la nostra preocupació per com s’està hipotecant el desenvolupament de la nostra societat per les pròximes generacions.
El lema és AQUEST CURS NO COMENÇA AMB NORMALITAT.
Equip de mestres de la Zona Educativa de Sarrià-Sant Gervasi
Setembre de 2012