dimarts, 2 d’octubre del 2012

Els gegants de l'escola a la Festa Major de Sarrià


PARTICIPACIÓ DELS GEGANTS PAU I LOLA DEL DMS
A LA CERCAVILA DE LES FESTES DE SARRIÀ

Coneixeu al Pau i a la Lola ?
Sabeu quants capgrossos té la nostra escola ?
Heu sentit com sonen els "Trons del Baró"?
Heu portat alguna vegada un gegant o un capgrós?

Aquest any serà la primera vegada que els gegants i capgrossos de la nostra escola surten a la Festa Major de Sarrià i totes les famílies hem de cel.lebrar-ho acompanyant-los a la Cercavila junt amb els capgrossos el proper dissabte 6 d'octubre !! La convocatória és la següent:

Divendres 5
A les 9.00 h i a les 16.30 h:
Venda de samarretes dels GEGANTS del DMS a l'escola per anar tots ben ambientats a la Cercavila del dia següent !! No us quedeu sense la vostra !!

Dissabte 6
16.00 h:         
Convocatòria a la porta del DMS per baixar els gegants i capgrossos pel Parc Raventós, en companyia del supergrup de tabalers "Trons del Baró ". Pel camí ens trobarem amb la cercavila de l'escola Tàber i arribarem tots junts fins a la Plaça del Consell de la Vila.

Si us plau, us necessitem puntuals per a que el Pau i la Lola arribin a temps a la Cercavila ! També necessitem voluntaris per portar els gegants (adults sense experiència i amb ganes són també benvinguts) i els capgrossos (nens i nenes)

17.30 h - 20.00 h:
Cercavila pel nucli antic d'Entitats Culturals de Sarrià.
Recorregut: Pl. del Consell de la Vila, Negrevernis, Clos de Sant Francesc, Pedró de la Creu, Bonaplata, Pl. d'Artós, Major de Sarrià i Pl. del Consell de la Vila.

Participants: Timbalers de l'Antàrtida, Capgrossos, Traçut i Gegantons del Traç, Escola Orlandai (tabalers, bastoners, pastorets, Gegantons, Alicorpí Dracs), Escola Tàber (Gegantó Petit Príncep, Gegantina Serpentines, La Percutaber i capgrossos), Gegantó del Centre Excursionista Els Blaus, Gegants de Sarrià, Grallers de Vilafranca, Drac de Sarrià Grup de Gaites del Centre Asturiano i... NOSALTRES: Escola Dolors Monserdà-Santa Pau (Gegantó Pau, Geganta Lola i capgrossos) amb el grup de tabalers "Trons del Baró".

Organitza: Comissió de Festes del Roser de Sarrià.

20.00 h:
Tornem a portar els gegants i capgrossos a l'escola. Necessitarem voluntaris per pujar els gegants (no els desmuntarem) i cotxes per pujar tots els capgrossos.


Si ja vàreu estar a la Cercavila de les festes de Santa Eulàlia de l'any passat us enrecordareu de lo bé que ens ho vam passar....
Ara serà encara millor !!!
Us hi esperem !!
Colla Gegantera del Dolors Monserdà-Santapau