dilluns, 8 d’abril del 2013

FIRA DE LA LECTURA


Benvolgudes famílies,

En el marc de la Fira de la Lectura us informem de dues accions col·laboratives relacionades:

o l’Associació L’Esquitx (www.esquitx.org), entitat sense ànim de lucre, que treballa al districte de Ciutat Vella, desenvolupant unatasca socio-educativa des de l’educació en el temps de lleure, i que col·labora amb nosaltres en la confecció de les xapes identificadores de la Fira, ens demana si aquesta col·laboració pot ser reciproca tot facilitant-los material de segona mà, adient per fer excursions: cantimplores, motxilles, sacs de dormir, lots...tot allò que us sembli que pot fer servei a joves d’entre 14 i 18 anys, en les seves sortides, convivències o campaments.
La recollida d’aquest material es farà a l’escola i el centre ja la farà arribar a l’Associació.
El termini de recepció del material donat començarà el proper divendres 12 d’abril, coincidint amb el dia de la Fira i finalitzarà el 19  d'abril.

o el Banc del Aliments, juntament amb el Centre d’Acollida Assís, també hi participa a la Fira, coordinant l’intercanvi d’un litre de llet per un llibre, cedit per les diferents editorials que també hi col·laboren i que trobareu referenciades al programa de la Fira.
Per tant, aquell dia si teniu ocasió d’ apropar-vos a la fira, la vostra col·laboració amb la donació d’un litre de llet serà molt ben rebuda.

Us agrairem de tot cor i en nom de L’Esquitx i del Banc dels Aliments, la vostra col·laboració.