dijous, 20 de juny del 2013

Fi de curs 2012-13

Benvolgudes famílies:
Finalitzat el present curs us desitgem que passeu un bon estiu i gaudiu d'unes bones vacances.
Us volem informar de diferents punts d'interès per al proper curs 2013-14

INICI DE CURS
ü      El curs escolar començarà el dijous, 12 de setembre. A partir d’aquest dia l’horari escolar serà de 9 del matí a  2/4 de 5 de la tarda (16:30h). L’horari lectiu serà de 9h del matí  a 2/4 d’1 del migdia i de 3h a 2/4 de 5h de la tarda.
ü      Per a l’alumnat de P3 els dies 12 i 13 de setembre l’horari serà de 9 a 13h dinant  l’escola.

LLIBRES DE TEXT
Aquest curs continua el projecte Libris, de reutilització de llibres. En el tauler d'anuncis de l'escola hi ha exposada la relació de llibres de cada nivell.
La revisió de llibres per part de les famílies es farà el dimarts 26 de juny i el dijous 6 de setembre a 2/4 de 5 de la tarda.
L'agenda de l'escola es repartirà a l’alumnat el primer dia de classe i el seu cost s'inclourà en el rebut anual de suport a la qualitat de l'AMPA.

MENJADOR ESCOLAR
El preu del menjador escolar per al curs 2013-14, el rebreu a la circular informativa del primer dia de curs, atès que el Consell Escolar encara no s’ha reunit per tractar aquest tema.
A educació infantil  i primària continuaran amb dos tallers de migdia amb mig grup. Es manté a primària, la biblioteca oberta cada dia al migdia.
De la programació dels tallers del migdia de parvulari i de primària, inclosos en el preu del menjador, se us informarà detalladament a l'inici de curs.
En el cas d'absència només es retornarà l'import a partir del 5è dia consecutiu, en aquest cas es retornarà íntegrament la part corresponent al dinar.

Esperem que el proper curs sigui positiu per a tota la comunitat educativa i que tots i totes sapiguem continuar col·laborant per a continuar garantint la qualitat de la nostra educació i gaudir millor de la nostra escola.

Bon estiu a tothom!!

Atentament,
L'Equip Directiu i el Claustre

Barcelona, 21 de juny  de 2013.


El dimarts 25 de juny, de 9h a 10h del matí educació infantil i a primària, en el cas que ho considereu necessari, podeu venir a comentar l’informe amb la vostra tutora.


El dijous 27 de juny a les 9h del matí es farà una reunió per a les famílies noves de P3.