dimecres, 4 de febrer del 2015

Cercavila de Santa Eulàlia

El dia 7 de febrer és la cercavila de Santa Eulàlia pels carrers de Barcelona. Els dies previs a la festa (de l’1 al 6 de febrer, de 10 h a 20 h), els nostres gegants estaran exposats al pati Manning (carrer Montalegre, 7) i així passaran a formar part de la Mostra de gegantons i bestiari infantil i d’escola de Catalunya.
El 7 de febrer a les 10 h començarà l’acte de festes amb la plantada dels gegantons, cuques, nans, dracs… a la plaça dels Àngels (davant del MACBA), seguit d’un esmorzar ofert a la canalla i de la cercavila a les 11 h pels carrers del centre de la ciutat, i acabaran a la plaça de Sant Jaume cap a les 12 h.

Com cada any, hi participaran els tabalers i geganters de la nostra escola, però es necessiten voluntaris que es facin càrrec de portar gegants i es responsabilitzin dels cap grossos. L’any passat, per la festa major de Sarrià, dos gegants no van poder sortir per falta de mans! Si hi voleu participar i acompanyar-los durant la cercavila, podeu posar-vos en contacte amb la Maite o l’Anna a l’adreça de correu electrònic: gegantsdms@gmail.com.
AFA de l'escola.