dijous, 16 d’abril del 2015

Sant Jordi 2015

Benvolgudes famílies,

El dijous 23 d’abril celebrarem a l’escola la Diada de Sant Jordi. Un dels actes més emblemàtics serà la proclamació de finalistes i lectura dels treballs guanyadors del Jocs Florals. En aquest certamen hi participen els alumnes de 3r fins a 6è. A més a més els i les alumnes de parvulari i cicle inicial presentaran els diferents treballs que han elaborat.
L’inici de l’acte anirà a càrrec de l’alumnat de 3r que representaran una versió de la llegenda de Sant Jordi.
Esteu tots i totes convidats/des a assistir a aquesta celebració a partir d'1/4 de 4 de la tarda.
Com és propi d’aquesta diada els i les alumnes de 6è organitzaran les tradicionals parades de llibres, pastissos i begudes, que no es vendran fins que no hagi acabat tota la festa.

Podreu aprofitar aquesta celebració per visitar les exposicions que hi ha als diferents espais de l’escola. I la paradeta de llibres a on podreu comprar novetats literàries per a totes les edats i a preus assequibles  per a totes les butxaques !

Totes les famílies rebreu gratuïtament la revista de Sant Jordi, gràcies a la col·laboració de l’escola i l’AFA.

Els i les alumnes d'educació infantil aniran a les seves classes abans de començar la proclamació de finalistes dels Jocs Florals. Un cop acabat tot l'acte, haureu d’anar a recollir els i les alumnes d’educació infantil i cicle inicial a les seves classes.

US ESPEREM A TOTS I TOTES.

 

El Claustre