dilluns, 5 d’octubre del 2015

Festa Major

Benvolgudes famílies:
Un any més volem celebrar amb vosaltres la FESTA MAJOR de Sarrià. Aquest curs el gran dia serà el

  divendres, 9 d’octubre.

El programa d’aquest dia serà el següent:
MATÍ: Celebració amb els i les alumnes.
Sortirem de l’escola a 1/4 de 10 del matí, amb l’alumnat de 1r a 6è, i baixarem en CERCAVILA fins al Casal de Sarrià. Durant el recorregut s’aixecaran castells i falcons a la plaça de la Vila (cap a 1/4 d’11 del matí). Continuarem el cercavila fins al Casal (11 del matí). Els i les nostres alumnes ballaran diferents danses, conjuntament amb les altres escoles del barri.
L’alumnat d’Educació Infantil es quedarà a l’escola, acomiadaran als més grans i després, amb els nens i nenes de l’escola bressol l’Oreneta, faran una gran ballada de festa major amb els gegants.

TARDA, A L’ESCOLA: Celebració amb alumnes, mares, pares, mestres ...
La porta de l’escola s’obrirà a les famílies passats 5 minuts de les 3 de la tarda, quan tot l’alumnat estigui ben situat. Us demanem que respecteu l’horari i el lloc assignat, per al bon funcionament de la festa.

ORDRE D’ACTUACIONS:
Tabalada d’inici.
Ball de Gegants, Cap-grossos i  xanquers
amb la cançó del gegants  de l’escola.
P3: En Jan petit quan balla
P4: Buggy-buggy
P5: El peu polidor
1r: El ball del rogle
2n: El ball de castellers
6è: Ball de bastons
3r:  DansAra
4t:  Ball de Cintes.
5è: Falcons.

Els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial  de Primària (1r i 2n), pujaran a les classes amb les seves mestres un cop acabades totes les actuacions, haureu d’anar a recollir els vostres fills i filles a les seves classes.

FI DE FESTA:
Els i les alumnes de 6è ens endolciran i refrescaran la celebració amb la venda de pastissos i begudes al mòdic preu d'1€.

Us demanem que els i les alumnes del servei d’autocar que no el facin servir aquest dia, ho comuniquin a la seva mestra mitjançant l’agenda i a la monitora d’autocar mitjançant un missatge de telèfon. 

ESTEU TOTS I TOTES CONVIDATS I CONVIDADES,
BONA FESTA MAJOR!!!

La direcció