divendres, 30 d’octubre del 2015

URGENT: AJUDEM ELS REFUGIATS!
Benvolgudes famílies,
Hem rebut aquesta petició de col·laboració per part de la FAPAC (Federació d’Associacions d’AFAs). Es tracta de la campanya ciutadana "Catalunya amb els refugiats”, una iniciativa de deu entitats socials, culturals i d'ONG oberta a tothom que s'hi vulgui sumar.
El motiu de la seva petició és que arriba l’hivern, i a les fronteres de Sèrbia, Croàcia i Eslovènia milers de nenes i nens, àvies i avis, mares i pares que han fugit de la guerra i reclamen asil necessiten roba i equipament per protegir-se del fred. 
 Necessiten, i amb urgència, 2.000 tendes de campanya, 10.000 sacs de dormir,  10.000 mantes, 5.000 anoracs infantils, 5.000 anoracs per a adults, 5.000 parells de botes d’hivern per a petits i grans. No cal dir que millor si tot aquest material pot ser nou o, com a mínim, semi nou, net i en bones condicions.
S’establirà un punt de recollida al vestíbul de l’edifici de primària. És important que les donacions es realitzin del 2 al 6 de novembre, ja que el dia 7 es gestionarà l’enviament.

Gràcies a tothom per col·laborar-hi!
 Escola i Junta AFA
Per si algú te algun dubte o vol informació concreta específica, aquí teniu el telèfon central de coordinació de la campanya:  934 662462