dilluns, 1 de febrer del 2016

Cercavila de Santa Eulàlia

Dissabte 13 de febrer tindrà lloc la Cercavila de Santa Eulàlia pels carrers de Barcelona, aquest any es fa al Born.
A les 10h a la plaça Comercial (davant de la façana principal del Born) començarà l’acte de festes amb la plantada dels gegantons, cuques, nans i dracs i un esmorzar pels nens.
A les 11h començarà la cercavila. El recorregut va des de la Plaça Comercial, carrer Comerç, carrer Princesa, carrer Jaume I i acaba a la plaça Sant Jaume.
Com cada any, hi participaran els tabalers i els gegants de la nostra escola i necessitem voluntaris grans i petits per fer ballar al Pau i la Lola i per portar els cap-grossos !!!
Ens trobarem el dissabte 13 de febrer a les 10h davant la façana del Born amb tots els que ens vulgueu acompanyar per fer lluir els nostres gegants i tabalers !!  Ens podeu escriure a collatabalersdms@gmail.com.
També es farà una Mostra de gegantons i bestiari infantil del 6 al 13 de febrer al Born. Els nostres gegants hi seran exposats. Obert al públic el 6 de febrer de 18 a 20h i del  9 al 12 de febrer de 10 a 20 h.
Aquest divendres 29 de gener hi haurà venda de samarretes verdes de la colla de gegants i la colla de tabalers del DMS pels qui encara no en teniu!
Animeu-vos i veniu a la Cercavila amb tota la família per gaudir d' aquest dia i fer escola!

Colla de Tabalers del DMS i Junta AFA.