divendres, 4 de març del 2016

Tertúlies literàries

LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES, de Jules Verne

Heu passat per la biblio? Els alumnes de cinquè han preparat una exposició per convidar-vos aquest proper divendres, dia 11 de març,  a les tertúlies per tothom de la biblioteca del DMS. Tenim una cita amb ... en Jules Verne!!

Sou benvinguts tots i totes, infants i adults, a venir a parlar d'aquest gran clàssic de la literatura universal, "La volta al món en vuitanta dies", una novel·la d'aventures que és, a la vegada, una lliçó de geografia i història, una celebració de l'esperit de recerca científic i moltes coses més.

Parlarem de la primera part del llibre, fins que PhileasFogg arriba al Japó. Pots fer servir qualsevol versió que tinguis o agafis a la biblioteca. Vine i afegeix-te a l'aventura de donar la volta al món.

Al bloc de l'AFA podeu trobar una petita guia de lectura per si la vols fer servir. També pots escollir un fragment que t'agradi per compartir a la tertúlia. El Sergi Grau, pare del Martí i del Pol, que dinamitzarà la sessió n'ha escollit aquest:

En Fogg es va fer servir l’esmorzar al seu camarot. Ni tan sols va pensar a visitar la ciutat, ja que era d'aquella raça d’anglesos que fan visitar al criat els països per on viatgen”.

I tu?

Comissió Mixta Biblioteca DMS