dijous, 14 d’abril del 2016

Sant Jordi

Benvolgudes famílies,
El divendres 23 d’abril celebrarem a l’escola la Diada de Sant Jordi. Un dels actes més emblemàtics serà la proclamació de finalistes i lectura dels treballs guanyadors del Jocs Florals. En aquest certamen hi participa l’alumnat de 3r fins a 6è. A més a més l’alumnat de parvulari i cicle inicial presentaran en diferents llenguatges, els treballs que han elaborat .
L’inici de l’acte anirà a càrrec de l’alumnat de 3r que ens representaran Sant Jordi, el MUSICAL.
Esteu tots i totes convidats/des a assistir a aquesta celebració a partir d'1/4 de 4 de la tarda.
Com és propi d’aquesta diada els l’alumnat de 6è organitzarà les tradicionals parades de llibres, pastissos i begudes, que no es vendran fins que no hagi acabat tota la festa.

Podreu aprofitar aquesta celebració per visitar les exposicions que hi ha als diferents espais de l’escola. També trobareu una paradeta de llibres  on podreu comprar novetats literàries per a totes les edats i a preus assequibles  per a totes les butxaques !

Totes les famílies rebreu gratuïtament la revista de Sant Jordi, gràcies a la col·laboració de l’escola i l’AFA.

L’alumnat d'educació infantil anirà a les seves classes abans de començar la proclamació de finalistes dels Jocs Florals. Un cop acabat tot l'acte, haureu d’anar a recollir els nens i nenes  d’educació infantil i cicle inicial a les seves classes.

US ESPEREM A TOTS I TOTES.

Mestres de l’escola