dilluns, 20 de juny del 2016

Circular fi de curs

Benvolgudes famílies:

Finalitzat el present curs, ple d’experiències enriquidores que han fet créixer la comunitat educativa, us desitgem que passeu un bon estiu i gaudiu d'unes bones vacances.
Us volem informar de diferents punts d'interès per al proper curs 2016-17.

INICI DE CURS
ü  El curs escolar començarà el dilluns, 12 de setembre. A partir d’aquest dia l’horari escolar serà de 9 del matí a  2/4 de 5 de la tarda (16:30h). L’horari lectiu serà de 9h del matí  a 2/4 d’1 del migdia i de 3h a 2/4 de 5h de la tarda.
ü  Per a l’alumnat de P3 del 12 al 16 de setembre l’horari serà de 9 a 13h amb el dinar inclòs.

MATERIAL DIDÀCTIC

Dels llibres de consulta i de lectura s’encarrega el projecte Libris, de reutilització de llibres i material didàctic. En el tauler d'anuncis de l'escola s’exposa la relació de llibres de cada nivell.
L'agenda de l'escola es repartirà a l’alumnat el primer dia de classe i el seu cost s'inclourà en el rebut anual de suport a la qualitat de l'AFA.

MENJADOR ESCOLAR
El preu del menjador escolar per al curs 2016-17 serà de 126,50. L’empresa que gestionarà la cuina, per acord del consell escolar, serà Ausolan, que mantindrà el compromís que l’escola té amb l’alimentació ecològica i de proximitat. La gestió de monitors i talleristes seguirà a càrrec de l’empresa 7itria.
De la programació dels tallers del migdia de parvulari i de primària, inclosos en el preu del menjador, se us informarà detalladament a l'inici de curs.

Esperem que gaudiu molt d’aquest estiu i que el proper curs sigui positiu per a tota la comunitat educativa, que tots i totes sapiguem continuar col·laborant per a seguir garantint la qualitat de la nostra educació.


Bon estiu a tothom!!

Atentament,
L'Equip Directiu i el Claustre

Barcelona, 21 de juny  de 2016.
  
 


El dijous, 23 de juny, de 9 a 11 del matí, els tutors i tutores estaran a la vostra disposició per  comentar l’informe dels vostres fills i filles, en el cas que ho considereu necessari.


El dimarts, 28 de juny a les 9 del matí tindrà lloc la reunió per a les famílies noves de P3.