dimecres, 22 de febrer del 2017

CUIDE’M EL QUE TENIM LA SORT DE TENIR !

Com molts de vosaltres ja sabeu des de la biblioteca estem renovant el fons de coneixements per poder actualitzar el material i prestar el millor servei de recerca i formació a tota la comunitat educativa.

Els nous llibres de coneixements tenen un format molt elaborat. Són llibres amb grans il·lustracions, amb informació concreta, rellevant i molt interessant. Una informació que sovint no apareix en enciclopèdies o per Internet, on la informació que rebem és tanta que tampoc sabem escollir-ne la millor.

Els llibres de coneixements, com tots els llibres nous que la biblioteca adquireix, estan exposats al passadís de la Biblioteca. El passadís ha esdevingut una petita extensió de la biblioteca, on els nens i nenes  poden fer consulta dels llibres sense haver d’entrar a la biblioteca. Creiem que és interessant aquest espai perquè convida i apropa als infants a la manipulació de llibres i conseqüent lectura.

Sabem que és un espai lliure de difícil control. No obstant us demanem que feu ressò als nens i a les nenes de la importància d’aquest espai i dels llibres que s’hi exposen, doncs en els últims dies els llibres s’han trencat per fer-ne un mal ús.

La comissió de biblioteca