dimecres, 15 de març del 2017

Setmana dels refugiats

Benvolguts i benvolgudes famílies,
Les escoles, instituts i altres centres educatius del barri treballem a les aules per donar a conèixer als infants i joves la realitat de les persones refugiades. Però des de ja fa uns mesos a més treballem de manera conjunta amb diferents accions amb l’objectiu de  donar visibilitat a aquesta tasca i sensibilitzar també la resta de persones de Sarrià i Sant Gervasi.
Amb aquesta idea hem estat organitzant diferents accions pel mes de març:
  • La campanya de la cadira buida, tots els centres exposarem cadires buides com a símbol d’espera i hem fet un cartell conjunt amb aquesta imatge que repartirem pel barri.

  • La mostra de treballs i projectes fetes pels nens, nenes i joves, que es podrà veure entre el dia 14 i el 18 de març a la Seu del Districte a la Plaça de la Vila de Sarrià. Les escoles visitarem aquesta mostra però també està oberta a les famílies.

  • I la jornada d’activitats del dia 18 de març on es faran actuacions musicals, debats, i tallers. Serà un dia especialment dedicat als nens, nenes, joves i a les seves famílies.
Ens agradaria molt que participéssiu en les diferents accions com a part imprescindible de la comunitat educativa del districte, i que ens ajudeu també a fer-ne la màxima difusió.
Una salutació,

Xarxa educativa Sarrià-Sant Gervasi