dilluns, 19 de juny del 2017

Dates importants del curs 17-18 i informació del preu del menjador 17-18

Benvolgudes famílies:

Finalitzat el present curs, ple d’experiències enriquidores que han fet créixer la comunitat educativa, us desitgem que passeu un bon estiu i gaudiu d'unes bones vacances.
Us volem informar de diferents punts d'interès per al proper curs 2017-18.

INICI DE CURS
ü  Data: dimarts, 12 de setembre.
ü  Horari: de 9 del matí a  2/4 de 5 de la tarda (16:30h). Per a l’alumnat
ü  Horari de P3: del 12 al 15 de setembre de 9 a 13h amb el dinar inclòs.

MATERIAL DIDÀCTIC
üLlibres de consulta, de lectura i material didàctic: a càrrec del projecte Libris, de reutilització de llibres i material didàctic.

ü  Agenda de l'escola : es repartirà a l’alumnat el primer dia de classe i el seu cost s'inclourà en el rebut anual de suport a la qualitat de l'AFA.

MENJADOR ESCOLAR
El Preu del menjador escolar per al curs 2017-18 serà de 131,98 €.
 L’empresa de cuina, per acord del consell escolar, serà Ausolan, que mantindrà el compromís que l’escola té amb l’alimentació ecològica i de proximitat.
La gestió de monitors i talleristes seguirà a càrrec de l’empresa 7itria.
De la programació dels tallers del migdia de parvulari i de primària, inclosos en el preu del menjador, se us informarà detalladament a l'inici de curs.

Esperem que gaudiu molt d’aquest estiu i que el proper curs sigui positiu per a tota la comunitat educativa, que tots i totes sapiguem continuar col·laborant per a seguir garantint la qualitat de la nostra educació.




El dijous, 22 de juny, de 9 a 11 del matí, els tutors i tutores estaran a la vostra disposició per  comentar l’informe dels vostres fills i filles, en el cas que ho considereu necessari.



El dijous, 29 de juny a les 9 del matí tindrà lloc la reunió per a les famílies noves de P3.



Bon estiu a tothom!!

Atentament,
L'Equip Directiu i el Claustre                       


INFORMACIÓ DEL PREU DEL MENJADOR DEL CURS 2017-18



Benvolgudes famílies,
Us informem que el consell escolar ha decidit mantenir la confiança en l’empresa Ausolan, i aprovar la seva continuïtat per un curs en la gestió de cuina del servei de menjador. Aquest acord és fruit de la bona valoració dels menús per part dels alumnes i mestres i de la bona gestió, tant del personal com del servei de cuina,  que han demostrat durant el curs actual.
El preu del servei de migdia per al curs vinent serà de 131,98€ per alumne i mes. Aquest preu suposa un augment del 4,33% respecte el curs actual. Som conscients que aquest augment és força elevat i voldríem informar-vos de les seves causes, que tot seguit passem a detallar:
·S’ha incrementat el preu de la matèria primera, que segueix sent en la seva majoria d’origen ecològic.
·S’ha incrementat la part corresponent a la despesa del personal de cuina pel fet d’afegir dues hores més d’auxiliar de cuina, fet que s’ha vist necessari per adequar les hores dels treballadors a la càrrega de feina existent. 
·S’ha augmentat 4 hores de tallers, per afavorir la seva qualitat i oferir a l’alumnat de cicle mitjà i superior un taller optatiu. Les hores afegides són 2 hores de ioga optatiu per cicle mitjà i superior i 2 hores per a fer el taller d’escacs de 4t en grup partit.
·S’ha adequat la mitjana d’usuaris mensuals del servei a la realitat (430 alumnes), que són els abonats a l’empresa Ausolan, en lloc dels 460 que s’havien calculat per aquest curs i que ha produït una desviació important per l’empresa en la liquidació d’aquest curs.
·S’ha augmentat en 1,5h la dedicació del coordinador de monitors i talleristes per tal de cobrir la jubilació de l’administrativa del servei de menjador, que es jubila a partir del mes de febrer.
Com veieu les causes de l’augment són en part alienes al servei de migdia i en part per millorar la qualitat dels tallers de migdia.

Serà objectiu del consell escolar mantenir el preu del servei de menjador el més estable possible en els propers cursos i seguir apostant pels avantatges que suposa l’alimentació ecològica, així com vetllar pel manteniment de la qualitat del servei i dels tallers de migdia. 

Atentament,

La presidenta del consell escolar.

Bon estiu
La direcció.