dimecres, 14 de juny del 2017

Dia mundial de les persones refugiades

Benvolgudes famílies, alumnat  i professorat,

Des de la Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades ens volem sumar a la celebració, el dia 20 de juny, el Dia Mundial de les Persones Refugiades. Vam proposar que el dia 20 de juny, l'acció 'De blau per les refugiades'. Vestim-vos tothom de color blau, en record de la tragèdia de les persones refugiades i migrades que fugen de la guerra, la misèria o la persecució per la seva opció sexual i, en els casos més tràgics, s’ofeguen a la Mediterrània.

També suggerim que aquell dia, o els dies previs, en la mesura de les possibilitats per donar major sentit pel nostre alumnat a l'acció, es facin actes senzills amb els alumnes (recitar un poema o cançó,...) i/o fer fotos aprofitant, com a marc, el comptador de dies que falten per incomplir els compromisos del govern espanyol en l’acollida.

Així doncs, fem una crida a:

  1. Vestir de blau el dia 20 de juny. Podeu fer fotografies i compartir-les a xarxes amb l'etiqueta #SomRefugi per fer més visible l'acció.
  2. Celebrar actes o realitzar accions als centres educatius el dia 20 de juny o dies previs.Respongueu a aquest missatge per dir-nos si decidiu unir-vos a l'acció i/o teniu altres accions previstes per poder estar al cas i compartir-les des de la Xarxa.Rebeu una forta abraçada,