dilluns, 12 de juny del 2017

Graella extraescolars 2017-18

Bona tarda a tots!!

Durant aquest curs, des de la Comissió d'Extraescolars, hem treballat en un ambiciós projecte de millora de la qualitat i gestió de les activitats extraescolars que oferíem a l'escola.
L'objectiu principal d'aquest projecte és oferir a les famílies i a l'escola, una sèrie d'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS TRONCALS impartides per PROFESSIONALS o INSTITUCIONS COL.LABORADORES preparades específicament per dur-les a terme.
Aquestes activitats haurien d'estar presents des de P4 a 6è i oferir CONTINUÏTAT més enllà del cicle escolar, a més a més de PROMOURE ELS VALORS de la nostra escola: coeducació, atenció a la diversitat, tolerànciacooperacióreflexiócrítica,responsabilitatrespecteesforç, etc. i ENFORTIR LA PERTINENÇA de tota la comunitat educativa del DMS.
El projecte s'implementarà en els propers dos anys ( amb el recolzament i la vostra paciència almenys durant aquest primer any.... ) i anirà acompanyat d' una gestió més professional que cuidi millor els detalls i pugui respondre ràpidament a les demandes d' usuaris, pares i col·laboradors.
De moment, tenim la sort d' anunciar-vos que les tres activitats escollides per desenvolupar com extraescolars troncals de l'escola són:HOCKEYTEATRE i ESCACS.
Durant el mes de setembre. es realitzarà una reunió informativa per presentar totes les activitats i explicar el proojecte pels propers anys.
Adjuntem la graella amb els dies i horaris de les activitats de l'any vinent. Graella extraescolars 2017_2018 

Esperem que entre tots puguem construir i fer un bon projecte d'extraescolars.
Bon estiu a tots!

Comissió Extraescolars de l' AFA del DMS