dimarts, 17 d’abril del 2018

Sant Jordi a l'escola


SANT JORDI 2018
Benvolgudes famílies,
Us convidem el dilluns 23 d’abril a compartir amb tots nosaltres, la Diada de Sant Jordi.  Enguany a 1/4 de 4 de la tarda els nens i nenes de tercer us representarem l’obra de teatre  “La Carla, en Jan i la Llegenda de Sant Jordi “.
Seguidament es farà la proclamació dels finalistes i la lectura dels treballs guanyadors dels Jocs Florals (des de 3r fins a 6è) Els/les alumnes de parvulari i cicle inicial explicaran els seus treballs.
Recordeu que els/les alumnes de 6è organitzaran parades de llibres, pastissos i begudes, que podreu  comprar un cop finalitzada la festa.
Aquesta tarda, també  podeu  visitar els diferents espais de l’escola (passadissos) i la biblioteca, on s’exposaran els llibres nous.
El divendres 27 d’abril rebreu gratuïtament la revista de Sant Jordi, gràcies a la col·laboració de l’escola i de l’AFA.
L’alumnat d’educació infantil aniran a les seves classes quan comencin els Jocs Florals. Acabat tot l’acte, haureu d’anar a buscar els nens/es d’ed. infantil i cicle inicial a les seves classes.

US ESPEREM A TOTS I A TOTES
Nens/es de tercer
                 Barcelona, 17 d’abril 2018.