dijous, 15 de novembre del 2018

NOVETAT


 NOVETAT !!!!!!!!!! I L’estona del conte DMS
Aquest curs comencem una nova col·laboració entre famílies i escola, al voltant de la lectura. És l’estona del conte, i està adreçada als més petits de l’escola: l’alumnat de Parvulari i 1r i 2n de Primària
Busquem mares i pares voluntaris que vulguin venir a llegir un conte a primera hora del matí. El conte el podeu portar vosaltres de casa o llegir-ne algun de la Biblioteca de l’escola o les biblioteques d’aula.
Les sessions començaran després de les festes de Nadal i seran de dimarts a divendres de 9 a 9.30h. Envia’ns un correu electrònic a dmsbiblioteca@gmail.com i ens coordinarem!

Torna per tercer any consecutiu el Club de Lectura DMS!  Ampliem de 3r a 6è!!
Per això… busquem més pares i mares voluntaris per fer-ho possible!
Les sessions duren 30 minuts i estan limitades a 10-12 participants per afavorir la conversa i el debat. És molt important que les nenes i els nens hagin llegit del tot el llibre abans de la tertúlia, de manera que hi puguin participar 
Requisits per ser dinamitzadors: que us agradi llegir i vulgueu contagiar aquesta passió per la lectura als nens i nenes que s’inscriguin.
Si vols participar, vine a la primera (i única!) trobada que farem per distribuir els dies de Club i llibres. Serà dimarts 4 de desembre a les 15.15h a la Biblioteca de l’escola. 
Si no pots venir però vols participar, envia’ns un correu electrònic a dmsbiblioteca@gmail.com i ens coordinarem!

Horaris Club de Lectura DMS:
3r: dimarts de 12.30 a 13.15h
4rt: divendres de 13.15 a 14h
5è: dimecres de 12.30 a 13.15h
6è: divendres de 12.30 a 13.15h
Les sessions començaran després de les festes de Nadal.
Aquí t’expliquem quins llibres es van llegir el primer any i quins el curs passat.
Gràcies per participar!
Comissió Mixta de Biblioteca