divendres, 7 d’abril del 2017

RECTIFICACIÓ I NOVES INFORMACIONS DEL CASAL D'ESTIU

Hola famílies,
Hi havia un error en la data del servei de ludoteca per a les reunions informatives dels casals d’estiu de l’escola.  Us tornem a enviar les informacions dels casals d’aquest estiu amb la data rectificada i també hem aprofitat per afegir els torns de les colònies.
Disculpeu l’error.
Salutacions.
La comissió de casals d’estiu DMS

Benvolgudes famílies,
Aquí teniu una informació breu sobre els casals i les colònies d’aquest estiu 2017 que trobareu més ampliada i detallada a les reunions informatives corresponents.

Casals d’estiu
Aquest any hem estat preparant uns casals d’estiu molt engrescadors amb un munt de propostes noves i de canvis, però amb les mateixes cares conegudes per als nostres nens i nenes.
Les dues comissions de casals d’estiu, la del Tàber i la del DMS, hem estat treballant aquest hivern perquè tots els nens i les nenes de l’escola tinguin una bona oferta d’activitats interessants per fer aquest estiu.
Una de les novetats més important d’aquest any és que tindrem dues ofertes de casal diferents:
  • Un nou casal esportiu i de lleure (des de P3 a 6è) amb gimcanes, jocs al bosc, manualitats, competicions esportives amb altres escoles... i sortides a la platja, al Tibidabo, a una granja, a la piscina, classes de paddel surf, entre d’altres. I per al més grans, la possibilitat de dormir una nit amb els sacs a l’escola!!Aquest casal es farà a la nostra escola i la reunió informativa serà al DMS el dia 20 d’abril, a les 16.45 h.
  • Nou casal musical i artístic (només a partir de 2n) amb sortides al teatre i amb classes de cant, dansa, interpretació, vestuari i tallers de maquillatge i de decorats. La idea és anar construint un gran musical per poder fer un espectacle final l’últim dia. Aquest casal es farà a l’escola Tàber i la reunió informativa serà al del DMS el dia 20 d’abril, a les 17.45 h.


(Penseu que el dia de les reunions informatives, el 20 d’abril, hi haurà servei de ludoteca per als nens i les nenes fins a les 17.45 h a càrrec de l’AFA).

Colònies
Aquest any també tornem a tenir colònies per a aquells amb més ganes d’aventura i amb ganes de natura. Les colònies seran en una casa nova amb piscina, El Rourell, a la comarca de la Garrotxa. I seran del dia 26 de juny fins al 8 de juliol en tres torns diferents (1r torn, del 26 de juny al 8 de juliol; 2n torn, del 26 de juny a l’1 de juliol; i 3r torn, del 2 al 8 de juliol). La novetat d’aquest any és que tant l’anada com la tornada es faran amb autocar, i que no caldrà portar el dinar el primer dia.
La reunió informativa de les colònies serà a la biblioteca de l’escola Tàber, el dia 19 d’abril, a les 19 h.
Animeu-vos a venir!! Us hi esperem a tots i totes!!

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure a l’adreça de correu electrònic: casalsdms@gmail.com
Comissió de casals d’estiu del DMS