dimarts, 18 d’abril del 2017

Sant Jordi 17

Benvolgudes famílies,

El divendres 21 d’abril celebrarem a l’escola la Diada de Sant Jordi. Un dels actes més emblemàtics serà la proclamació de finalistes i lectura dels treballs guanyadors dels Jocs Florals. En aquest certamen hi participa l’alumnat de 3r fins a 6è. A més a més l’alumnat de parvulari i cicle inicial presentaran en diferents llenguatges, els treballs que han elaborat .
Obrirem l’acte amb la representació Sant Jordi a la cova del drac a càrrec dels
delegats i delegades de festes. 
Esteu tots i totes convidats/des a assistir a aquesta celebració a partir d'1/4 de 4 de la tardaCom és propi d’aquesta diada l’alumnat de 6è organitzarà les tradicionals parades de llibres, pastissos i begudes, que no es vendran fins que no hagi acabat tota la festa.

A la  paradeta de llibres podreu comprar novetats literàries per a totes les edats, a preus assequibles  per a totes les butxaques ! Els beneficis serviran per comprar nous llibres per la biblioteca de l’escola.

Totes les famílies rebreu gratuïtament la revista de Sant Jordi, gràcies a la col·laboració de l’escola i l’AFA.

L’alumnat d'educació infantil anirà a les seves classes abans de començar la proclamació de finalistes dels Jocs Florals. Un cop acabat tot l'acte, haureu d’anar a recollir els nens i nenes  d’educació infantil i cicle inicial a les seves classes.

US ESPREM A TOTS I A TOTES!!

Els i les mestres de l’escola.