dimecres, 29 de maig del 2013

Xerrada sobre famílies d'acollida

Benvolgudes famílies,

Us convoquem, conjuntament amb la llar d’acolllida Collserola, a una xerrada informativa sobre les famílies d’acollida i col·laboradores. Es farà el dimecres 5 de juny a 2/4 de 7 de la tarda, a la biblioteca de l’escola.
 El ponent de la xerrada serà el Carles Nieto -Coordinador del servei d’acolliments i adopcions de la Fundació IRES-
Fundació IRES és una fundació privada que treballa des de l’any 1969 en l’atenció social, psicològica i educativa de persones i col·lectius marginats en situació de risc social o amb dificultats econòmiques. Duen a terme l’acció social amb persones vulnerables des d’una visió integral en els següents àmbits d’actuació: Infància, Joventut i Família; Violència Familiar i de Gènere; Inclusió Social; i Acció Social en el Sistema Judicial.
En el cas d’infància, joventut i família s’atén a famílies desestructurades per ajudar als pares i mares a educar els seus fills i filles, i s’atenen infants en situació de risc i desemparament. També es treballa per trobar famílies perquè acullin o adoptin infants. Els  serveis de la Fundació IRES tenen un clar vessant preventiu.


Esperem l’assistència de totes les famílies que pugueu estar interessades en informar-vos sobre aquest tema. Estem vivint un moment en el que la col·laboració i ajuda mútua és més necessària que mai.

Atentament,

La directora