dimecres, 23 d’octubre del 2013

Mercat DMS de roba usada





Apreciades famílies:
Tal com us avançàvem fa tot just uns dies, des de l’AMPA hem pensat en organitzar un “Mercat DMS de roba usada”.
A tots ens passa que, a mida que creixen les criatures, trobem la necessitat de desprendre’ns de la roba que ja no serveix, i ens sap greu haver de llençar-la.
Aquells de vosaltres que estigueu interessats encedir roba, i/o adquirir-ne d’altra que us pugui anar bé, podreu participar en el “Mercat DMS de roba usada”que organitzarem, al mateix pati de l’escola,el proper divendres s 8 de novembre, a partir de les 16:30 hores.

Punts a tenir en compte són:
1.      El mercat no té un sentit lucratiu per a ningú i tampoc és una acció solidària. La idea bàsica és que les famílies, en la mesura de les necessitats i possibilitats, puguem reutilitzar-la !!
2.      La roba que vulgueu lliurar (0€), la podeu dipositar, a partir d’avui mateix, en el contenidor vermellespecialment habilitat a tal efecte, que trobareu al porxo de l’edifici de Primària.
3.      Un cop recollida la roba, i classificada, adjudicarem un preu simbòlic d’entre 1 i 5 €, segons el tipus depeça.
4.   Els diners recaptats es donaran íntegrament a L’AMPA, qui els destinarà a la partida d’ajuts socials, gestionada per l’escola.
5.      La roba ha d’estar neta i en bones condicions d’ús. Un bon criteri per saber si una peça de roba està en bones condicions és fer la pròpia reflexió de si vosaltres mateixos l’adquiriríeu tal i com la teniu ara mateix a casa vostra.
6.      Un cop finalitzat el mercat, la roba que eventualmentpogués acabar sobrant, sí serà lliurada a alguna institució benèfica que la pugui aprofitar. Entenem que cap pare/mare està interessat en recuperar les peces de roba que ha lliurat prèviament…

Tipus de peces de roba acceptades al mercat:
A.     Roba ordinària: Abrics, samarretes, pantalons, vestits, faldes, sabates, vambes, botes d’aigua, etc…
B.     Roba escolar: Bates, motxilles, vestits de ball de bastons, etc…
C.    Roba esportiva i d’activitats extra-escolars: Xandalls, tutús de dansa, espardenyes de tota mena, vestits de judo, patins, cascs i proteccions, etc…
D.    Altres: Disfresses, etc...

Si teniu cap dubte al respecte ens podeu contactar:          
Berta Guillín & Jordi Pont