dilluns, 6 d’octubre del 2014

Benvolgudes famílies:

Un any més volem celebrar amb vosaltres la FESTA MAJOR de Sarrià. Aquest curs el gran dia serà el
  divendres, 10 d’octubre.

El programa d’aquest dia serà el següent:

MATÍ: Celebració amb els i les alumnes.
Sortirem de l’escola a 1/4 de 10 del matí, amb l’alumnat de 1r a 6è, i baixarem en CERCAVILA fins al Casal de Sarrià. Durant el recorregut s’aixecaran castells i falcons a la plaça de la Vila (cap a les 10:15h). Continuarem el cercavila cap al Casal (a les 11h). Els i les nostres alumnes ballaran diferents danses, conjuntament amb les altres escoles del barri.
L’alumnat d’Educació Infantil es quedarà a l’escola, acomiadaran als més grans i després, amb els nens i nenes de l’escola bressol l’Oreneta, faran una gran ballada de festa major amb els gegants.

TARDA, A L’ESCOLA: Celebració amb alumnes, mares, pares, mestres ...
A les 15:05 de la tarda  els/les alumnes baixaran de les classes i es col·locaran al seu lloc reservat.
La porta de l’escola s’obrirà a les famílies a les 15:10, quan tot l’alumnat estigui ben situat. Us demanem que respecteu l’horari i el lloc assignat, per al bon funcionament de la festa.
 ORDRE D’ACTUACIONS:
    Toc de timbals
    Ball de Gegants, Cap-grossos i  xanquers amb la cançó del gegants
    de l’escola.
    P3:   “En Jan petit”.
P4:     “El ball de la Maniera. 
P5:     “Hey boogie-boogie.
1r:      “El rogle“.
2n:     “La raspa”.
3r:    “Pa amb oli i sal“.
6è:     Ball de bastons.
4t:      Ball de Cintes.
5è:      Falcons.
5è:      Sardana

Els nens i nenes d’Educació Infantil pujaran a les seves  classes a l’acabar els falcons. Els nens i nenes de Cicle Inicial  de Primària (1r i 2n), pujaran a les classes amb les seves mestres un cop acabades totes les actuacions. Els pares i mares dels alumnes d’educació infantil i cicle inicial haureu d’anar a recollir els vostres fills i filles a les seves classes.

FI DE FESTA:
Els i les alumnes de 6è ens endolciran i refrescaran la celebració amb la venda de pastissos i begudes al mòdic preu d'1€.

Us demanem que els i les alumnes del servei d’autocar que no el facin servir aquest dia, ho comuniquin a la seva mestra mitjançant l’agenda. Aquest dia el servei d’autocar sortirà 10 minuts més tard.
 
HI ESTEU CONVIDATS I CONVIDADES,
BONA FESTA MAJOR!!!

El Claustre
Barcelona, 6 d’octubre de 2014.