dijous, 3 de setembre del 2015

Projecte Kango!Benvolgudes famílies de 3r a 6è de Primària de l’Escola Dolors Monserdà-Santapau,

Ens plau presentar-vos la proposta d’actuació KanGo!, que conjuntament amb Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI), la Fundació Abertis i la Fundació Catalana de Síndrome de Down, s’ha iniciat com a prova pilot, durant el curs 2014-2015 a diversos centres educatius del Districte per tal de promoure l'ús de la xarxa de transports públics de Sarrià-Sant Gervasi, i d’aquesta manera aportar més seguretat i confiança a famílies i alumnat.

Aquesta prova pilot ha consistit en una aplicació tecnològica a l’entrada de les escoles, de manera que s’ha facilitat a les famílies interessades la informació personalitzada corresponent al pas dels nois i noies per aquest punt. Cada família ha rebut per SMS o correu electrònic aquest avís informatiu.

Un cop contrastat el resultat favorable de la prova pilot s’aplica  ja el projecte en ferm a partir del curs 2015-2016, i s’amplia a vàries escoles més i entre elles la nostra.

Amb aquesta iniciativa, l’Escola Dolors Monserdà-Santapau i el Districte de Sarrià-Sant Gervasi seguim apostant per l’autonomia dels infants i per la utilització del transport públic com a mitjà saludable, sostenible i econòmic en els desplaçaments quotidians de l’alumnat, accions que formen part del programa –inaugurat aquest mateix any- del Camí Escolar del centre educatiu.

Si és la vostra voluntat participar en aquest projecte només cal que visiteu la pàgina web http://kango-sarriasantgervasi.bcn.cat/, on a més de trobar-hi informació, us hi podreu inscriure.

Restem a la vostra disposició.
Cordialment,

Roser Bassedas                                                    ImmaSampé                                                        
Directora de l’Escola D. Monserdà-Santapau       Directora de Serveis a la Persona i  al
                                                                             Territori.