dijous, 26 de novembre del 2015



Benvolgudes famílies,

En el marc de les activitats organitzades a través de la Coordinadora de AFAs i AMPAs del districte Sarrià- Sant Gervasi, ja tenim data per la primera xerrada del Programa de Suport Educatiu a les Famílies, que tindrà lloc a la nostra escola el proper dia 10 de desembre a les 19:30.

Es tracta de la xerrada més demanada per les nostres famílies a l’assemblea general de l’AFA del passat mes d’octubre, i la seva temática és la següent:


AUTORITAT I LÍMITS

Concepte d’autoritat. La importància d’establir els límits: les normes negociables i no negociables. Manteniment de pactes negociats, arguments, discurs vàlid, por d’equivocar-nos, penediment, malestar…Com resoldre conflictes amb els nostres fills i filles.

La sessió serà impartida per Sandra Moreno, llicenciada en pedagogia terapèutica i educadora social, que és actualment orientadora familiar de l’Institut Municipal de Barcelona (IMEB i del Programa Créixer en Família de la Generalitat de Catalunya, i tècnica educativa en el programa d'acolliment familiar de la Fundació Infància i Família (entitat col·laboradora amb l’ICAA del Departament de Benestar Social  de la Generalitat de Catalunya).
  
Anoteu-vos la data. Us hi esperem a tots i totes!


Junta AFA DMS
Coordinadora D’AFAs i AMPAs del Districte