divendres, 18 de març del 2016

Casals i Colònies d'estiu

Hola a tots,
Aquest estiu també  tindrem Casals i Colònies d'estiu que organitzem des de l'AFA i que ja us vàrem mig avançar fa uns dies.
D'aquí a unes setmanes us podrem passar informació més detallada de les activitats, dates, horaris, preus i inscripcions, però ara us en fem cinc cèntims perquè hi pugueu anar pensant i organitzant les agendes.
CASAL DIVERSTIU: Un casal on el centre d'interès en si mateix és passar un estiu divertit fent tot un seguit d'activitats de lleure, ben diverses i adaptades a diferents edats i nens, educatives i interesants per a tots els gustos i edats. Treballem a partir d'un projecte educatiu basat en els valors.
La programació i activitats estàn adaptades a cada grup segons les diferents edats: gimcanes, jocs esportius, jocs de pista i grans aventures, tallers artístics i dinàmics, excursions i sortides, piscina, trobades amb les famílies tots els divendres a la tarda i moltes activitats més!!
Dates: del 27 de juny al 29 de juliol (5 torns/setmanes). Per a nens de P3 a 6è.
CASAL CAMPUS FÚTBOL- SALA: un casal 100% esportiu, organitzat com un campus de fútbol-sala principalment. Es pretén fomentar l'esport a partir de la pràctica esportiva, els hàbits per un
a vida saludable, la convivència i els valors que en si comporta, amb activitats sempre educatives de diferents tipus.
La programació i activitats estàn adaptades segons les edats dels grups: als matins sempre fútbol-sala i a les tardes activitats i pràctica d'altres jocs i esports.
Es faran partits i campionat d'estiu , excursions i sortides, piscina i festes i tornejos esportius amb tota la família els divendres a la tarda!!
Dates: del 27 de juny al 22 de juliol (4 torns/setmanes). Per a nens de 1er  a 6è.
Els casals s'organitzen amb l'empresa Divers.
COLÒNIES D'ESTIU: En els darrers anys des de l’AFA organitzem i coordinem les colònies d’estiu conjuntament amb diferents escoles del districte de Sarrià-Sant Gervasi (Tàber, Orlandai i Nabí) amb l'empresa 7 i Tria, i donem suport en el procés de matriculació i seguiment de l’activitat.
La gestió de les colònies la fem a través de l’empresa 7 i Tria. És una proposta totalment lúdica, enfocada per a nens i nenes de P4 a 2n d’ESO, que ha tingut una acceptació molt bona. Estàn homologades per l’Ajuntament de Barcelona i aquest any es fan en una casa de colònies a la Noguera, Cal Petit     www.calpetit.net/casacolonies/index.html
Torn 1: del 4 al 16 de juliol (13 dies). Per a nens i nenes de 1er de primària a 2on d'ESO
Torn 2: del 4 al 9 de juliol (6 dies). Per a nens i nens deP4 a 2on d´ESO
Torn 3: del 10 al 16 de juliol (7 dies). Per a nens i nens deP4 a 2on d´ESO
CASAL D'ESTIU A CAN CARALLEU: Aprofitem també per infomar-vos que , com fa ja 5 anys, el Club Esportiu Can Caralleu (a on anem a fer piscina), ens reserven 25 places per al seu  El termini de les inscripcions és fins l’11 d’abril. Per inscriure's cal tenir en compte que:
  1. Són per famílies no sòcies, ja que els socis tenen una altra via per inscriure’s.
  2. Les famílies interessades s’han d’apuntar a l'escola abans del dijous 31 de març a les 18.00. Si s'apunten més de 25 nens i nenes, s'assignaran les places per sorteig.
  3. Per apuntar-se pots enviar un mail a: extraescolarsdms@gmail.com o bé al despatx de l’AFA (extraescolars) totes les tardes de dilluns a divendres de 16.30 a 18.00 ( us atendrà l’Albert)
  4. Dades necessàries: nom nen/a , nom persona de contacte, adreça electrònica i telèfon de contacte.
  5. El divendres 1 d'abril es notificarà a la persona de contacte si tenen places o no i fins al dijous 7 d'abril hi haurà la documentació a la secretaria de l'escola perquè la passeu a buscar i tindreu fins el dia al 11 per retornar-ho complimentat amb el resguard de pagament.
Si tenu algún dubte dels casals de Can Caralleu, podeu adreçar-vos via mail a  extraescolarsdms@gmail.com i per a més info: per a més info aquí.

Comissió Casal i Colònies d'estiu, Comissió Extraescolars i Junta AFA.