dijous, 11 de maig del 2017

Informació Festa de l'AFA




Estimades famílies,

La Festa del AFA que es celebrarà el proper 27 de maig a l’escola tal com us vam anunciar fa uns dies, està fent els últims preparatius! La festa començarà a partir de 2/4 d'11 del matí.
Us volíem informar, sinó ens heu vist ja, que les mares i pares de 2n estem venent les entrades anticipades a la sortida de l’escola.
Les entrades anticipades que tenen un cost de 6,5€ per adult o nen i 8 el dia de la festa. Les famílies nombroses tenen un descompte d’1€ sobre el preu de l’entrada.
Com sabeu d’altres anys, ens ajudaria molt que si ja teniu pensat venir, que compréssiu l’entrada anticipada en tant que ens serà molt més fàcil preveure assistència i calcular els àpats.

També anunciar-vos que el proper divendres 19 de maig a la sortida de l’escola farem una última venda de pastissos per recaptar fons per la festa. Reserveu-vos gana!
En la venda de pastissos evidentment també tindreu disponibilitat d’entrades per qui encara no en tingui.

Finalment us animem a que vingueu! Hem preparat un munt d’activitats curioses sobre els invents de la història de la humanitat que de ben segur interessaran als vostres fills i filles, molta música i un dinar amb una pinta boníssima!

Moltes gràcies a tots!
La Comissió de la Festa