dimarts, 18 de juny del 2019

Inscripció autocar 2019-20

Benvolgudes famílies

Ja està disponible el formulari d'inscripció al servei d'autocar escolar per al curs 2019-2020, per als usuaris de la modalitat de Servei Complet i Mitja Ruta. Com cada any la inscripció al Servei Esporàdic Regular s'obrirà  a finals de setembre per començar a l'octubre.

EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ FINALITZA EL DIA 2 DE JULIOL
(el disseny de les rutes i de les parades es farà prioritzant les famílies que s'hagin inscrit en les dates previstes)

Com els darrers anys el servei d'autocar estarà compartit entre les escoles Dolors Monserdà-Santa Pau, Costa i Llobera (només tardes) i Tàber, gestionat per les comissions de transports de les AFA de les tres escoles. L'empresa de transports segueix sent GrandLordBus.

Podeu accedir al formulari d'inscripció i a  les parades del curs 2018-19, que serveixen de referència per configurar les del curs 2019-2020

Si us plau, llegiu atentament la normativa d'ús del servei, hi podreu consultar el preu del servei, descomptes, condicions de pagament així com els aspectes bàsics.
Per qualsevol dubte o comentari podeu escriure a la següent adreça de correu electrònic indicant sempre el nom de l’escola del vostre fill/a: transports.taber.dms@gmail.com

Salutacions i moltes gràcies

Comissió Transports Tàber-Dolors Monserdà Santapau-Costa i Llobera