dilluns, 15 d’abril del 2013

primers stages musicals d'estiu


Benvolgudes famílies,

Enguany, tenim l'immens plaer de presentar-vos els primers stages musicals d'estiu organitzats per les Tardes de Música (activitat extraescolar que compartim les escoles Costa i Llobera, Dolors Monserdà-Santapau i Tàber). 

Són una novetat que hem estat preparant amb molta dedicació i rigor per tal d'oferir als vostres fills i filles una experiència d'estiu diferent, enriquidora i molt divertida. 

Es tracta de dos stages temàtics (Trencanous i Schubertíada) d'una setmana de duració cada un, als quals, sota el fil conductor de la música, es treballen totes les arts escèniques per a crear un espectacle que oferirem a famílies i amics.

Adreçats a nens i nenes des de P5 fins a 6è, les inscripcions comencen el 15 d'abril i es tancaran l'1 de juny. 

Al blog de l'AMPA podeu trobar un pdf explicatiu que inclou tots els detalls de l'activitat i la butlleta d'inscripció. Tanmateix, restem a la vostra disposició per a qualsevol pregunta o aclariment.

Via telèfon: 687 816 181 (Pep) / 651 490 541 (Bárbara)

A més, el dijous 23 de maig (a les 19,30h a la biblioteca del Costa i Llobera) tenim prevista una reunió explicativa per a aquelles famílies que vulguin saber més sobre el projecte. 
Us mantindrem informats!

Ben cordialment,

Pep i Bárbara (coordinadors)