dimarts, 16 d’abril del 2013

Sant Jordi 2013


Benvolgudes famílies,

El dimarts 23 d’abril celebrarem a l’escola la Diada de Sant Jordi. Un dels actes més emblemàtics serà la proclamació de finalistes i lectura dels treballs guanyadors del Jocs Florals. En aquest certamen hi participen els alumnes de 3r fins a 6è. A més a més els i les alumnes de parvulari i cicle inicial presentaran els diferents treballs que han elaborat. Aquest curs l’alumnat de cicle inicial cantarà la cançó dels gegants de la nostra escola, amb música de Pep Coromines i lletra de tots els nens i nenes del cicle.
L’inici de l’acte anirà a càrrec de l’alumnat de 3r que representaran una versió reduïda de la llegenda de Sant Jordi.
Esteu tots i totes convidats/des a assistir a aquesta celebració a partir d'1/4 de 4 de la tarda.

Com és propi d’aquesta diada els i les alumnes de 6è organitzaran les tradicionals parades de llibres, pastissos i begudes, que no es vendran fins que no hagi acabat tota la festa. També es vendrà el llibre del Projecte Junts, elaborat el curs passat.

Podreu aprofitar aquesta celebració per visitar les exposicions que hi ha als diferents espais de l’escola, així com els llibres nous adquirits que estaran exposats a la biblioteca de l’escola.

Totes les famílies rebreu gratuïtament la revista de Sant Jordi, gràcies a la col·laboració de l’escola i l’AMPA.

Els i les alumnes d'educació infantil aniran a les seves classes abans de començar la proclamació de finalistes dels Jocs Florals. Un cop acabat tot l'acte, haureu d’anar a recollir els i les alumnes d’educació infantil i cicle inicial a les seves classes.

US ESPEREM A TOTS I TOTES.

El Claustre